Se hvordan Madbloggerne har leget med FARVER i MadbloggerUdfordringen#8!

I denne 8. omgang af MadbloggerUdfordringen handlede det om FARVER, ikke bredt udover hele farvepaletten, men farverne BRUN, RØD, GRØN, HVID og METALLIC. De madbloggere der turde tage imod udfordringen, fik hver især tildelt én af farverne, og skulle tilberede en ret, en dessert/kage eller en drik med farven som omdrejningspunkt. De fleste har været farven yderst trofast, nogle få har brugt  råvarer med farven og alle er gået til opgaven på yderst inspirerende vis! Det er blevet til alt fra ispinde til deciderede retter. Der er overraskende få kødretter, flere gengangere med forskelligt udseende og indhold – så som macarons og en masse chokoladekager. Særligt rabarber og asparges vandt som hovedingrediens i hver deres farvekategori, og fisken er repræsenteret i alle farvekategorierne på nær rød. Der er tilsat bladguld og bling hos de der legede med metallic, men de fleste i den kategori valgte naturens egen glimmer. 3 er kommet med hele to retter i deres farve. Blot én har lavet drinks, men til gengæld hele tre af slagsen. Der er lette serveringer, forretter, desserter, bagværk, hovedretter, is (en slags med sprut!), flødeboller og vafler. En fællesnævner for rigtig mange af bidragene, er årstidens råvarer, og at der er kælet for æstetikken.

Foodbloggers, you make me proud!

Det blev til 40 indlæg ud af 52 tilmeldte – i den forbindelse skal det skærpes at når man tilmelder sig, så er det bindende. Nuvel, der skal ikke skældes ud, derimod lyde en stor tak til I der har været med – både gengangere, I der støtter udfordringen hver eneste gang og I der har været med for første gang! Her en samlet oversigt inddelt i farverne:

 – RØD –

MBU/RØD

Tærte med syltede rabarber gemt i en blondie, og pyntet med friske jordbær og mikro marengs.

En rød ret.

Rabarbermousse m. hindbærgele.

Rabarber i baconsvøb.

Pizza med rødbede og gedeost.

Ispinde med jordbær & rabarber.

– HVID –

MBUhvid Bagt kulmule med aspargesrisotto og springløg. Hvid chokoladeskål med lime mascapone creme. Pocheret pære med skyrcreme. MACARONS M. CHOKOLADE-LAKRIDSCREME & CHOKOLADEPYNT. Hvid gazpacho. Sous vide cordon bleu med hvidkålstzatziki og skyr panna cotta med hvid chokolademousse. hvidvinsdampet hellefisk med jordskokkeskæl, blåmuslingeskum, dampet porrer, hytteost, enoki svampe, blomkålspuré og blomkålssne aka Mr. White. Marcipan og hvid chokoladecookies Hvid chokoladebombe med rabarber. + risotto med hvide asparges og torsk.

– GRØN –

MBU/GRØN

Grønne plättar med spinat og ramsløk.

Gin & tonic ispinde. + Flan på asparges & ærter.

MACORONS MED PISTACIE/HVID CHOKOLADE FYLD.

Langtidstilberedt kulmule med grøn sauce.

Lammemørbrad i persille med en creme på feta og mynte.

Pasta med sitron, avocado og basilikum.

Hornfisk i persillesvøb med salat af havekarse, romanescokål og persilleolie.

KØDBOLLER MED KRYDDERURTER OG GOUDA MED GRØN PESTO.

– BRUN –

MBU/BRUN

Vafler med topping.

Svenske kødboller.

Øllebrøds dessert med rabarber.

Gâteau Marcel og Oreo-cheesecake.

The Chocolate Dome.

Chokoladekage i mikroovnen på 5 minutter!

3 brune fra Frøken Annes barskab.

Kiksekage med karamelsauce og karamelliserede popcorn med havsalt.

Kokos-chokoladekage med kaffe.

Marengs & rabarbertårn

– METALLIC –

MBU/METALLIC

Rimmet kammusling med champignon og mynte.

Flødeboller med hvid chokolade og citron.

Lime Ice Cream – Farven Metallic

Røget makrel med mayo, rugbrød og rå løg.

Skindstegt kulmule, sølvbedegratin og Persillevendte smørkartofler.

Winther-sol over Gudhjem

Cupcakes m. kokos og marcipan.

Husk du også kan følge MadbloggerUdfordringen på Facebook,Pinterest – hvor du som madblogger kan blive inviteret til selv at dele billeder fra udfordringerne og selvfølgelig kan du følge #MadbloggerUdfordringen på Instagram og Twitter også !

4 tanker om "Se hvordan Madbloggerne har leget med FARVER i MadbloggerUdfordringen#8!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *