Omtale af Madblogger Udfordringen

Se er der noget madblogger-verdenen kan, så er det at bistå hinanden med stort og småt, og således er det nu lykkedes at få omtale af Madblogger Udfordringen rundt omkring.

Dels har Mad+Medier delt udfordringen under aktiviteter som figurerer på forsiden, og så har Madblogs.dk, som er en portal med links af publicerede indlæg fra tilmeldte madblogs, også delt link her til siden.

Udover det har jeg benyttet mig af mit gode samarbejde med norske Matbloggsentralen, og fodret dem med tekst, link og billede, sådan at de nu har skrevet om udfordringen på deres site. Matbloggsentralen har flere hundrede medlemmer fra Norge, Sverige og Danmark. Så måske går udfordringen hen og bliver et nordisk madblogger event?

Hvis du har lyst til at skrive om udfordringen på din blog eller et andet medie, så skal du være noget så velkommen. Du napper bare tekst her fra siden, blot du husker et link hertil.

Deadline for tilmeldingen nærmer sig, og derfor har vi brug for en masse omtale – desto flere der får kendskab til #madbloggerudfordringen, desto sjovere!

Har du spørgsmål i forbindelse med udfordringen, så skriv en kommentar her, eller send os en mail.

La Cucina NADA

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *