Om MadbloggerUdfordringen

MBU

MadbloggerUdfordringen går i al sin enkelthed ud på at udfordre madbloggere – man styrer selv om man forlader sin komfortzone helt, eller om man blot rører en smule i den velkendte gryde.

Udfordringen er ikke en konkurrence, og det handler ikke om hvem som er bedst. Der er ingen præmier på spil. Man vinder højest æren, beundring og anerkendelse.

Konceptet hylder fællesskabet i madblog-verdenen, giver plads til forskelligheden og giver læserne mulighed for at se mangfoldigheden i de mange madblogger-køkkener.

Omdrejningspunktet er at det skal være sjovt at være med, så når du griber udfordringen, så husk at det er dig selv der sætter ambitionsniveauet!

Udfordringerne ændrer sig fra gang til gang. I første omgang blev der lagt blidt ud, og man kunne vælge blot at lave en opskrift fra den blog man fik tildelt, eller at genfortolke en opskrift. Du kan læse om det her.

Madbloggere er sidenhen blevet udfordret på sommermad, i både det søde og det salte køkken, på julemad mv. Senest har MadbloggerUdfordringen også ladet sig udfordre af Skagenfood.dk, Forbrugerrådet Tænk og Copenhagen Food Fair.

Har du selv en fødevare relateret virksomhed, er en interesseorganisation med fokus på mad og drikke eller lign. så tag endelig kontakt, og forhør dig om det er en udfordring for de mange madbloggere der jævnligt tør lade sig udfordre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *