I en række madblogger-køkkener arbejdes der frem til udgangen af april på at udvikle opskrifter med indmad. Indmad er nemlig temaet for denne 14.runde af MadbloggerUdfordringen – en udfordring uden benspænd, uden makkere og hvad vi nu ellers har haft med for at gøre udfordringen lidt mere udfordrende. Denne gang lyder opgaven blot: udvikl en opskrift på en ret med indmad.
I kommentarsporet herunder vil bloggerne dele link til sine indlæg i takt med at de er klar, og efter deadline vil dette blive til et samlet indlæg med billeder og opskrifter.
Følg også med på Instagram , Facebook og Pinterest eller ved at følge #MadbloggerUdfordringen14
Jeg er ved at spise mig vej igennem alle Disney klassikerne, derfor har jeg til denne udfordring lavet den onde dronnings braiserede hjerter fra Snehvide og de syv små dværge.
http://nerdytreats.dk/opskrift-snehvide-og-de-syv-smaa-dvaerge-del-1/
Simremad når det er bedst. Hjerter i flødesovs, men på en frisk og moderne mode med masser af friskplukkede ramsløg!
http://snilde.dk/hjerter-floedesauce-tyttebaer-ramsloeg/
Jeg har til påskefrokosten i år valgt at servere pâté – en med kyllinglever,gris og kalv smagt til med cognac, soltørrede tomater og bacon fra Ømand 😋en med ren kyllinglever , Karl Johan, portvin og bacon – toskansk gris! http://www.chiahealth.dk/pate-som-vi-tilberedte-i-70erne-start-80erne/
Jeg har leget med lever, som var fra en stenbiderrogn kombineret med rognen og en mexikansk inspireret grov salsa og avocado.
https://gastromad.dk/stenbiderrogn-grillet-lever/