#MBU11: Sådan laver madbloggere MAD I DET FRI

Denne gang står MadbloggerUdfordringen på MAD I DET FRI.

bålmad/Gourmensch

Nogle har måske pakket trangia-sættet og er kørt ned til søen, andre har lavet mad over bål og nogle har måske haft gang i røgeovnen – læs med i kommentarsporet herunder og klik dig rundt i madblogland for at se hvordan de kreative madbloggere har taget imod udfordringen denne gang!

Læs om udfordringen her: http://madbloggerudfordringen.dk/madbloggerudfordringen11-mad-i-det-fri/

Foto venligst udlånt af: http://gourmensch.dk/

9 tanker om “#MBU11: Sådan laver madbloggere MAD I DET FRI”

  1. Bidrag fra Noter fra haven og køkkenet er sommerbuffet Asian Style med masser af blomster, lime/sukkersaltet, varmrøget laks, nudelsalat og teriyaki-inspireret “sort” oksekød med to slags dressinger og thai-agurkesalat. Menuen sammensat på inderlig opfordring fra det dådyrøjnede Ældstebarn. Pyh.. https://christinadamgaard.wordpress.com/2016/05/31/rvbm-restaurant-verdens-bedste-mad-serverer-festlig-buffet-varmroget-glaseret-lakspurlogsblomster-teyriaki-bofporrer-nudelsalatsprode-log-og-japansk-agurkesalat-med-sodskaermbronzefennikel/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *