Den 10.runde af MadbloggerUdfordringen står som bekendt på NYTÅRSLØJER, og her kan du se hvilken servering de tilmeldte madbloggere skal stå for:
Velkomstdrink og appetizer(s):
Dellie Delicious: Prosecco m. granatæble og parmesan chips med laksetatar
Jordforbindelsen: En æblehapser, lidt laksedip og ingefæreksperimenter
Forret:
Foodbaby: Rejecocktail anno 2015
Charlottes køkken: Crème de la crème à la Edgar
Mini-hakkeren: Carpaccio-roulade
MadMedMartin: Nytårstorsk med peberrodscreme og citronsauce
Hovedret:
Sweet Sour Savory: Elgmørbrad med blomkålspure
Fodertruget: Krondyr med svampe og kirsebær
Dessert:
Camouflarede Grøntsager: Rødbede på 4 måder
“Kransekage” og drikkelse:
En notesbog fra haven og køkkenet
HUSK deadline d.13.12.2015 !OBS OBS OBS: deadline er forlænget til NYTÅR! Del link til dit bidrag herunder. Og del endelig gerne på diverse sociale medier #MadbloggerUdfordringen10 #MadbloggerUdfordringenNytårsløjer
Så er desserten serveret.
Nytårs-desserten 2015 er en lækker blåbærdrøm i hele tre lag, med blåbærgelé, blåbærmousse og selvfølgelig chokolademousse!
http://madfidusen.dk/?p=9112
Mums – jeg tror jeg hopper forret og hovedret over og går direkte ombord i denne cremede sag!
Forret skal der til… og den behøver ikke koste en formue, bare den ser lækker ud og smager derefter 😀
Mit bud: http://mini-hakkeren.blogspot.dk/2015/12/forret-madbloggerudfordringen-10.html Carpaccio-roulade 😀
Det har været helt vildt sjovt at deltage… og det bliver ialtfald ikke sidste gang.
Ønsker alle et lykkebringende nytår.
– Mini-hakkeren
Og Fodertruget har nu også holdt nytår før alle andre. Tak for udfordringen. Her er resultatet
http://fodertruget.dk/kronhjort-med-svampe/
Her på SweetSourSavory holdt vi en tidlig Nytårs middag. Vi håber I kan få lidt inspiration fra vores bud på en hovedret: Elgmørbrad med blomkålspure.
http://sweetsoursavory.com/blog/2015/12/7/elgmrbrad-med-blomklspure
I ønskes alle en glædelig jul, og et godt og lykkebringende Nytår.
Tove
For hulan, jeg når det ikke til den 13. december.
Ideen er der, og den er halvt udført, men tiden mangler til at tage billederne og få det skrevet.
Gør mig umage og få indlægget færdigt så hurtigt jeg kan efter den 13. december, forhåbentlig inden nytårsaften.
Sorry!
Så er Charlottes Køkken også klar med bidraget!
Crème de la crème à la Edgar er på bloggen nu – vores tema nytårsaften er nemlig mad fra Disney film 🙂
http://charlotteskoekken.blogspot.dk/2015/12/madbloggerudfordringen-10-creme-de-la.html
Så er forretten klar til nytårsaften:
En rejecocktail anno 2015 ..
Vores traditionelle rejecocktail har været på en madkulturel rejse, og er i fint selskab af dybstegte rejer, avocado og mango.
http://foodbaby.dk/2015/12/11/rejecocktail-anno-2015/
Så fik jeg også taget mig sammen, og selvom jeg gerne ville have brugt lidt mere tid, er jeg rimelig godt tilfreds med resultatet:-)
http://leplatdujour.dk/?p=413
Da var jeg ferdig med min velkommstdrink og apertif.
En granateple og prosecco drink og lakstartar på permesanchips. Enkelt og fantastisk godt! 🙂
http://www.delliedelicious.com/?p=1362
YES jeg nåede det….
Næsten da – opdagede lige at jeg havde kategorien “Velkomstdrink og appetizer(s)”, men min hjerne har åbenbart overbevist mig om, at jeg havde “forret”. Hmm…
Jeg beklager. Håber at I kan klare en forret mere 🙂
http://madmedmartin.dk/nytaarstorsk-med-peberrod-og-citronsauce/
Hilsen Martin (der nok skal læse udfordringen bedre igennem næste gang)
Min dessert ‘Rødbede på 4 måder’ afspejler nogle af årets madtrends.
http://camoufleredegrøntsager.dk/nytaarsdessert-roedbede-paa-4-maader/
Fed udfordring, det skal der helt sikkert nok komme nogle gode menuer ud af!
Hilsen Simone
http://jordforbindelsen.com/en-aeblehapser-lidt-laksedip-og-ingefaereksperimenter/
Sådan lige på et hængende hår, når jeg at melde mit bidrag ind.
Så blev mit indlæg færdigt 🙂 et bud på en hovedret. Nytårs tapas.
Tak til Nada for endnu en fin udfordring – og er helt sikkert med igen en anden gang.
http://gedakt2013.blogspot.dk/2015/12/nytars-tapas.html
Venlig hilsen og glædelig jul og godt nytår
Jette
Hejsa
Er lidt i tvivl om, hvorvidt min tidligere kommetar gik igennem, men jeg har i hvert fald fået lavet en dejlig nytårsdessert:
camoufleredegrøntsager.dk/nytaarsdessert-roedbede-paa-4-maader/
Bedste hilsner
Så blev Midnatsløjerne fra En notesbog fanget på film, øh kort 🙂
Tak for en fin udfordring Nada.
Og glædelig jul til jer allesammen!
https://christinadamgaard.wordpress.com/2015/12/16/nytarslojer-hos-madbloggerudfordringen-profiteroles-forklaedt-som-kransekage-og-midnatsbobler/
Dejligt at fristen blev flyttet, så kan jeg også nå at være med! Mit biddrag til en nytårsforret er denne ferskensuppe med rejer:
http://www.diyfoodblog.com/madbloggerudfordringen-10-ferskensuppe-med-rejer/
Rigtig godt nytår til alle!!
Jeg nåede det!
Frøken Annes Køkken er klar med velkomstdrink og appetizer:
Rilette med salvie og G&T
http://anneskoekken.dk/?p=1891
Godt nytår!
På slaget 12: 12 druer/ricottakugler. Godt nytår:
http://ostesnak.dk/12-klokkeslag-12-druer-og-ricottakugler/
Jeg beklager meget mit sene link til mit bidrag, men julen har været så travl og nu er der endelig kommet ro på igen 🙂
Jeg kunne se at der ikke var lagt noget på facebook siden endnu med alle de endelig resultater, så håber denne bliver godtaget 🙂
http://kokkeriermedpassion.dk/madbloggerudfo-nytaarsloejer/
Og rigtig godt nytår!