I denne 9.omgang af MadbloggerUdfordringen, hedder udfordringen at tilberede alt-i-én, læs mere om udfordringen her!
I kommentarsporet herunder finder du links til opskrifter på retterne som de deltagene madbloggere har kreeret.
Ønsker du en mere visuel oversigt, følg da Facebook siden, eller slå et smut forbi Pinterest. Husk også at du kan følge #MadbloggerUdfordringen/#MadbloggerUdfordringen9 på diverse sociale medier!
Der skal lyde et STORT tak til alle jer der turde tage imod udfordringen – både jer der har gjort det igen, og til jer der deltog for første gang.
http://persille.bloggersdelight.dk/2015/10/langtidsstegte-stykker-af-gris-kartofler-groent-og-hot-whiskysovs-i-stegeso-madbloggerudfordringen9-alt-i-en/
Hermed en 80’er inspireret ret – bagt bønnegryde med bacon og tomat.
Velbekomme
http://gedakt2013.blogspot.dk/2015/10/alt-i-en-madbloggerudfordringen-9.html
Tak for udfordringen, altid sjovt at deltage.
Venlig hilsen Jette
Hermed mit bud på en alt-i-én ret; Lammefrikassé
http://glutenfriforbegyndere.dk/glutenfri-lammefrikasse-med-efteraarsgroent-og-roedder/
Det var en dejlig udfordring 😀
Tekla
Så er der indlæg fra Dyrbysmad.com! 🙂 Jeg har lavet en alt-i-en gryde med kylling i lime/smør sauce med frisk spinat! http://www.dyrbysmad.com/2015/10/madbloggerudfordringen-alt-i-en.html
Hermed mit bud på Madbloggerudfordringen9:
Lækre møre kalkunlår med honning og timian i Römertopf, på bund af kartofler og gulerødder. En nem, lækker og smagfuld ret.
http://nogetiovnen.dk/kalkunlaar-med-honning-timian-og-bacon-i-romertopf-madbloggerudfordringen9/
Tak for invitationen og tak for initiativet – igen 🙂
Mange hilsner
Gitte
Noget i ovnen hos Bagenørden
Winthermad holder efterårsferie med god tid til morgenmad.
Derfor har vi lavet alt-i-en brunch 🙂
https://winthermad.wordpress.com/2015/10/15/alt-i-en-brunch-madbloggerudfordringen-9/
Så er der serveret: En traditionel spansk linseret (de er så gode til alt-i-en-gryde dernede) – her dog med lidt ost til, naturligvis 🙂
http://ostesnak.dk/alt-i-en-madbloggerudfordringen/
Sikke mange spændende opskrifter, der allerede er i hus. Jeg har lavet en vegetarragout med flere slags mandler, selleri og græskar.
http://valbylille.dk/mandelragout-madbloggerudfordringen-9/
Glæder mig til næste udfordring!
Så er mit bidrag klar – Lidt stærkt at varme sig på i den kolde tid 🙂
http://www.lykkeslækkerier.dk/2015/10/madbloggerudfordringen-9-mexicansk.html
Jeg har været med for første gang, og har en del at lære kan jeg se på jer andres bidrag – men alt skal vel starte et sted 🙂
I hvert fald er der en velsmagende risret her: http://hendejensen.dk/2015/10/18/risret-alt-i-en-madbloggerudfordring-9/
Så er der svinekæber i Brown Ale 🙂
http://charlotteskoekken.blogspot.dk/2015/10/madbloggerudfordringen-9-svinekber-i.html
En af mine lidt for mange ynglingssupper:
http://gastromad.dk/oksehalesuppe/
En ret med afsæt i det mellemøstlige køkken, det er La Cucina Nada´s bidrag:
http://lacucinanada.com/2015/10/23/kofta-retmadbloggerudfordringen9alt-i-en/
Her er SweetSourSavory’s bidrag. Jeg har valgt en lettere efterårsret nemlig en hyggelig laks og majs chowder.
http://sweetsoursavory.com/blog/2015/10/23/lakse-og-majschowder
Noter fra Køkkenet tilbyder Øko-klappe-Dinosaurbøf i portvin og svampe 🙂
Herligt, Christina – tak fordi du vil være med!
Får vi også et link til selve indlægget?
Hilsen Nada/MadbloggerUdfordringen
Med udgangspunkt i det persiske og marokkanske køkken har jeg leget med kvæder, friske figner, græsk honning, og orangeblomstvand i en og samme gryde.
http://cookvalley.blogspot.com/2015/10/bagt-okseragout-med-kvder-og-friske.html
Så blev mit bidrag også klar.
Rød kyllinge (blomkåls)risret – Madfidusen Special !!
http://madfidusen.dk/?p=8726
Så blev Smagsgals ret også klar.
En nordisk fortolkning af risotto – en speltotto med timian, æble og bacon 🙂
http://smagsgal.blogspot.dk/2015/10/speltotto-med-timian-ble-og-bacon.html