MadbloggerUdfordringen#8: Farver

MBU8

Det er forår.

Også i de mange madblogger-køkkener.

Derfor skal der farver på  i denne 8. omgang af MadbloggerUdfordringen!

Udfordringen går i al sin enkelhed ud på, at du får tildelt én af de valgte farver: grøn, brun, rød, hvid eller metallic (glitter/glimmer/funklende) og så skal lave mad/drikke med dén farve som omdrejningspunkt.

Tør du tage udfordringen og lege med en farve?

Om du bager en kage, kreerer en dessert, griller en fisk, steger en bøf, blander en salat, mixer en cocktail eller hvad du nu finder på, det er helt op til dig. Eneste betingelser er, at det skal kunne spises eller drikkes og farven skal have hovedrollen i det du fremtryller! Altså ligger udfordringen i at du skal forholde dig til farven.

Hvilken farve du får, afgøres ved lodtrækning umiddelbart efter deadline for tilmelding. En samlet oversigt annonceres i et indlæg her på siden d.22.4.2015.

Jo du tør da så!

Du tilmelder dig i kommentarsporet herunder – husk at angive din madblog. Sidste frist for tilmelding er d.21.4.2015. Dit indlæg skal ramme bloggen her senest d.21.5.2015 – du deler link til dit indlæg under oversigten med farve-tildelingen.

Billede og link til dit indlæg vil fortløbende blive delt på Facebook/MadbloggerUdfordringen

HUSK at brug #MadbloggerUdfordringen/#MadbloggerUdfordringen8 når du deler på sociale medier!

 

60 tanker om “MadbloggerUdfordringen#8: Farver”

 1. Er det mon muligt at tilmelde sig et nyhedsbrev så man får besked om nye udfordringer? Jeg er vist lidt sent ude i denne omgang (og helt nyopstartet madblogger), men jeg vil meget gerne være med i næste omgang!

  1. Kære Mette.
   Jeg har set på muligheden, men kan ikke umiddelbart finde en let løsning på et nyhedsbrev.
   Men jeg ser gerne på det igen. Indtil det måske lykkes, vil jeg anbefale dig at følge MadbloggerUdfordringen på facebook, hvor der postes nye udfordringer, og i øvrigt undervejs imens en udfordring står på.

   Venlig hilsen Nada/MadbloggerUdfordringen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *