MadbloggerUdfordringen#11: Mad i det fri

bålmad/Gourmensch

Foto: http://gourmensch.dk/

Nu går det løs igen! Madbloggere udfordres denne gang på Mad i det fri, hvilket jo er den helt oplagte udfordring på denne årstid.

Du kan deltage hvis du har en madblog, så enkelt er det. Du deltager ved at tilmelde dig og link til din blog i nedenstående kommentarfelt. OBS: deadlines er fremrykket! Det har du indtil d.23.5.2016 d.1.6.2016 til at få gjort.  Du bedes dele dit indlæg her: http://madbloggerudfordringen.dk/mbu11-saadan-laver-madbloggere-mad-i-det-fri/ senest d.1.7.2016.

Nå, men hvad indebærer Mad i det fri så og hvori ligger udfordringen?

Du udfordres på mad der skal tilberedes udendørs, om du griller, laver mad over bål, bygger en stenovn, pakker trangia-sættet, røger, bruger ude-køkkenet, tager vaffeljernet med ned i gården eller hvad du nu finder på, det er op til dig. Udfordringen ligger i at du skal lave maden i det fri.

Om du vælger at lave is over bål, grille salat, røge en buk, lave burger-stafet eller smør-selv smørrebrød, det styrer du. Udfordringen lægger altså op til både det salte, det kolde, det søde, det varme køkken, og det er kun din fantasi der sætter grænserne, så længe maden kan laves i det fri.

Husk at kom men anvisninger ifht udstyr, sådan at læseren får den viden med.

Tak til madblogger-kolleger for inspiration til udfordringer, de idéer der ikke er integreret i denne udfordring, er lagret til kommende udfordringer! Samt tak til Gourmensch.dk for lån af foto til dette indlæg.

18 tanker om “MadbloggerUdfordringen#11: Mad i det fri”

  1. Der kommer et indskud fra flâneur-haven; jeg skal have luget brændenælder i weekenden, så det må vel betyde, jeg skal have eksperimenteret med rygeost…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *