MadbloggerUdfordringen#10: NYTÅRSLØJER

MBUblognytårsløjer

10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 …. GODT NYTÅÅÅÅÅR !!

Nytårsaften er en aften mange gør lidt, eller meget, ekstra ud af maden, og mange har gæstebud eller skal medbringe noget til en fælles middag. Mange sparer ikke på kvaliteten denne aften, andre har tradition for en bestemt menu og flere prøver nyt af på denne årets sidste aften. Én ting er sikkert, der er løjer at finde i de fleste hjem.

Men hvad skal der på menukortet? Hvordan finder man på lige dén der velkomstdrink der imponerer gæsterne? Hvad skal man servere til Dronningens nytårstale? Skal kransekagen være hjemmebagt? Og desserten med wauw-effekt, hvordan tager den sig ud?

Det får DU, kære madblogger, nu mulighed for at give dit bud på i denne 10.omgang af MadbloggerUdfordringen.  Hvis du altså tør?

Men men, det skal jo være en UDFORDING, og derfor får du først ved tilmeldings-deadline besked på hvilken af følgende kategorier DU skal give dit bud på:

Velkomstdrink og appetizer(s)

Forret

Hovedret

Dessert

“Kransekage” og drikkelse (måske du har et helt andet bud på hvad der skal serveres ved midnat? Derfor kransekage i situationstegn)

Der er ikke nogle regler for hvad du byder ind med indenfor kategorien, blot du holder dig til overskriften og har nytår in mente.

Du melder dig til udfordringen ved at skrive en kommentar herunder – husk at angive din madblog. Det gør du senest d.23.11.15. D.24.11.15 annonceres hvilken kategori DU har fået i et indlæg her på siden.

Der er deadline for indlægget d.13.12.15. Det endelige indlæg deles under opslaget med fordeling af kategorierne.

DEADLINE for TILMELDING er fremrykket, sådan at du stadig kan tilmelde dig, i princippet frem til d.13.12.15 – HUSK blot at få tildelt en kategori !!

OBS: tilmelding er bindende ifht fordeling af kategorierne.

31 tanker om “MadbloggerUdfordringen#10: NYTÅRSLØJER”

 1. Det må prøves så fodertruget er med.
  Håber det ikke bliver drinks, har allerede ondt i maven 😉
  Og et fint oplæg til en ordentlig gang bling bling.

 2. Madsnobben fra Camouflerede grøntsager tilmelder sig endnu engang, og lover denne gang at redde verdenen hjemme fra køkkenet, så der bliver tid til at deltage og uploade 😊

 3. “Festmad” er dæleme ikke min stærke side, men jeg vil jo ærgre mig gul og grøn, hvis jeg ikke tager imod udfordringen, så jeg melder mig herved under fanerne 😉

 4. Jeg prøver igen og håber at spamfiltrets fangarme ikke får fat i kommentaren.

  Men jordforbindelsen.com er frisk på en udfordring.

  1. Ja det er en travl tid, men nytårsmad skal der jo til 😉
   Herligt du vil lege med alligevel!

   Du bliver skrevet på listen med det samme,
   Hilsen Nada

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *