Kære Madbloggere, nu er MadbloggerUdfordringen blevet udfordret af Forbrugerrådet Tænk !
De lokalt producerede råvarer og produkter er mere end nogensinde på alles læber. Ministerens, supermarkedernes og forbrugernes. Men hvad betyder de for dig på bloggen? Meget, mindre eller slet intet? MadbloggerUdfordringen sætter i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk fokus på madbloggernes forhold og holdninger til #spislokalt.
- Hvad betyder #spislokalt for dig?
- Hvordan indgår #spislokalt i dine måltider?
- Hvad er dit bedste #spislokalt-tip?
Så kære modige madblogger, både du der har turde tage udfordringen før, og du der lader dig friste af emnet denne gang, vælg selv din udfordring. Kreer eller vis din bedste opskrift (det er tilladt at genposte dit guld), blog om, hvad der inspirerer dig, undrer dig eller gør dig skeptisk. Tag dine læsere med til din lokale favorit-producent, sæt fokus på en råvare eller noget helt syvende. Du bestemmer!
Så selvom der netop er taget hul på julemåneden, behøver udfordringen ikke at blive en stressfaktor for dig, du styrer hvorhen du vil med dit indlæg om #spislokalt.
Der er fokus på #spislokalt måneden ud, og dit indlæg har dermed deadline med månedens udgang, meget gerne før. Du tilmelder dig MadbloggerUdfordringen #6 ved at dele dit endelige indlæg i kommentarfeltet herunder, eneste krav for deltagelse er at du har en madblog. OBS: deadline er rykket til d.29.1.2015!
Vær med til at sætte dit præg på samtalen om #spislokalt. I hele december sætter Madrevolutionen, Forbrugerrådet Tænks facebookside, fokus på #spislokalt. Følg med i Julekalenderen og deltag i tips, konkurrencer, debat, viden og andet godt. Her vil Forbrugerrådet Tænk også gerne høre meninger fra Madbloggerudfordringens deltagere og dele udfordringens blogindlæg. Du kan tilmelde dig begivenheden #spislokalt og få besked, når der sker noget nyt på siden.
Du kan læse mere om #spislokalt og få inspiration her:
Spis lokale fødevarer og støt dit lokalområde
Køb lokalt: Tips til at finde fødevarerne
Forbrugerpanelet om lokale fødevarer
Forbrugerpanelet om egnsbestemte retter
Udfordringen er denne gang blevet til i samarbejde med Forbrugerrådet Tænk og Marie Jeng.
Det lyder som om, jeg skal en tur ned til havnen og Danmarks Bedste Fiskehandler…
Svinekotelet med lokale rødder, bær og grønt fra skoven
er Cook Valleys bidrag til Madbloggerudfordring #6 denne gang!
http://cookvalley.blogspot.com/2014/12/svinekotelet-med-lokale-rdder-br-og.html
Lidt tanker om emnet, og hvorfor det kan betale sig 🙂
http://kollegiekokkene.dk/2014/12/22/spis-lokalt-madbloggerudfordringen-6/
Her er nogle glimt og tanker fra en præstegård i det nordvestfynske. God læselyst. http://gedakt2013.blogspot.dk/2014/12/madbloggerudfordring-6-spis-lokalt.html
Venlig hilsen Jette
For mig er spis lokalt især noget om gratis mad i naturen: http://anneskoekken.dk/?p=1669
Her på falderebet er mit bidrag til #spislokalt: En krabbesuppe perfekt til nytårsmenuen. http://sweetsoursavory.com/blog/2014/12/31/dungeness-grab-soup
Godt Nytår
Spis og DYRK lokalt: http://lacucinanada.com/2015/01/10/madbloggerudfordringen-6-dyrk-og-spis-lokalt/
Hermed mit indlæg
http://signesmad.dk/madbloggerudfordringen6-spis-lokalt/ravarer/
Så fik jeg også skrevet lidt ord om det spændende emne! 🙂 http://www.dyrbysmad.com/2015/01/madbloggerudfordringen-6-spis-lokalt.html
Lidt på bloggen om lokal mad fra min fødeegn. Mit blogindlæg er her: http://www.egnsmad.dk/?p=289
kh nethe