Hvis du ikke allerede har opdaget det, så er MadbloggerUdfordringen #5 sådan set allerede i gang. Denne gang handler det om NORDISK JUL, som du kan læse mere om her.
I skrivende stund har over 30 madbloggere taget imod udfordringen, og så snart deres indlæg er klar deler de det her i kommentarsporet.
Husk du løbende kan se billeder og finde links til indlæggene på facebook/madbloggerudfordringen også!
Så er mit bud klar på en gang nordisk julemad.
http://lykkesmad.blogspot.dk/2014/10/madbloggerudfordringen-5-nordisk-jul.html
Her er så mit bud på en nordisk juleret <3
http://persille.bloggersdelight.dk/2014/11/madbloggerudfordringen-5-nordisk-julesalat-med-groenkaal-frugt-flaesk-og-allehaande/
http://hungrydenmark.dk/ny-nordisk-jul/
Her er mit bud på #MBU5
Her er mit bud på Nordisk jul. Sous-Vide elgfilet med karameliserede rodfrugter og appelsinsalat med rosenkål, granatæble og mandler.
http://sweetsoursavory.com/blog/2014/11/9/nordisk-jul-nordic-christmas
#MadbloggerUdfordringen5
“Spidskålsruller med fyld af and” er mit bud til MadbloggerUdfordringen5 Nordisk jul
http://skagbaek.blogspot.dk/2014/11/madbloggerudfordringen5-nordisk-jul.html
Så er jeg klar med mit første bidrag: Tarteletter med confiteret kanin, græskar, grønkål og ristede hasselnødder http://klidmoster.dk/2014/11/madbloggerudfordringen-5-tarteletter.html
Sprød confit-and m/ sveskecreme, syltet græskarpuré, dehydreret kartoffel, ingefærsyltede æbler og sauce
(På siden, Confit andelår, hvide og brune kartofler på ahornsirup & hjemmelavet rødkål)
https://www.facebook.com/gastrolent/photos/pcb.580157665447096/580156662113863/?type=1&theater
Hej Phillip,
Flot ser det ud!
Der mangler nu altså en blog, eller som min. en opskrift?!
MadbloggerUdfordringen går jo på at man udfordres opskriftsmæssigt, og er ikke blot
et forum hvor der deles billeder af lækker mad. Har du et sted der kan linkes til opskriften mon?
Mvh MadbloggerUdfordringen/La Cucina NADA
Så’ der dessert: Julebudding med rysteribs
http://syslerens.blogspot.dk/2014/11/opskrift-budding-hvidtl-nissel-juledesert.html
Hovsa – den er på nu med opskrift
https://www.facebook.com/gastrolent/photos/pcb.580157665447096/580156662113863/?type=1&theater
Her er mit bud på en dejlig jul.
http://smagenaf.com/2014/11/13/madbloggerudfordringen5-smorristet-andelever-pa-rugbrod-med-karl-johan-mayo-rodkal-og-jordskokchips/
Så blev mit bud på Nordisk jul færdigt. Det har været længe undervejs – for idéen bygger på en klassisk engelsk julekage 🙂
Tak for udfordringen, jeg deltager gerne en anden gang.
Venlig hilsen Jette
http://gedakt2013.blogspot.dk/2014/11/engelsk-julekage-med-nordisk-prg.html
Her er min nordisk jul-tolkning av den tradisjonelle juledessert riskrem med rød saus:
– riskrem-iskrem med tindvedsaus og lakrismandler (ris á la mande-iskrem med havtorn sauce og lakridsmandler 🙂
Takker for utfordringen!
http://olivenogsjokolade.com/nordisk-jul-med-riskrem-iskrem/
Så blev jeg klar med mit bud på nordisk jul 😀
http://kammerfruenogfedtegreven.dk/madbloggerudfordringen5nordisk-jul-rimmet-torsk-med-knoldselleri-valnoedder-og-aebler/
Så er mit bud på en nyfortolkning af Nordisk Jul klar:
Traditionelle vaniljekranse tryllet om til luksus vanilje-julestjerner med marcipan, tranebær og hasselnød:
http://nogetiovnen.dk/vaniljestjerner-med-marcipan-tranebaer-og-hasselnoedder/
Så er vi også med. Jeg kan se at der er grønkålssalater på bordene i år! http://kollegiekokkene.dk/2014/12/01/juleslaw-madbloggerudfordringen-5/
Skal det være and eller gås til jul? sådan spurgte Søs Egelind i en parodi på en ugebladsreporter.
Hos Winthermad blev det and – på en lidt anden måde 😉
God læselyst. God appetit. God jul.
https://winthermad.wordpress.com/2014/12/02/nordisk-jul/
Her er mit bud på en julesmåkage: en Lakridskrans der er stærkt vanedannende.
http://sweetsoursavory.com/blog/2014/11/2/liquorice-wreaths-lakridskranse#dansk_udgave
#MadbloggerUdfordringen5
Så kunne jeg endelig tage mig sammen, og få strikket et indlæg omkring Nordisk Jul 🙂
Nu håber jeg ikke at det skaber forvirring, at min blog har skiftet navn, siden jeg meldte mig til.
Mit bidrag er grønkålsmedister med æble/løgkompot: http://www.lykkeslækkerier.dk/2014/12/madbloggerudfordringen-5-nordisk-jul.html
Her er mit bud på Nordisk jul – godtnok flettet ind i min julekalender-føljeton 😀
http://laavisesmad.blogspot.com/2014/12/julekalenderens-lage-nummer-6.html
Og her er mit bud, Gåsebryst, Kålrabi og Gran:
http://gastromad.dk/gaasebryst-kaalrabi-og-gran/
Glædelig jul.
Her er mit bud på en nordisk sildemad 🙂
http://byguldahl.dk/2014/12/madbloggerudfordringen-nordisk-jul/
Jeg kunne ikke styre mig, så jeg har lavet 2 bud, begge med overskriften: “Mere grønt på julebordet”:
Vaniljeglaserede peresillerødder … http://frukofoedskoekken.dk/vaniljeglaserede-persillerodder-madbloggerudfordringen-5-del-1/
… som kan spises selv eller bruges i denne salat: http://frukofoedskoekken.dk/rodkalssalat-med-vaniljeglaseret-persillerod/
La Cucina Nada har fortolket #NordiskJul i form af en Sjælevarmer:
http://lacucinanada.com/2014/12/21/madbloggerudfordringen5-nordiskjul-sjaelevarmer/
Her er mit indslag: https://foodgeekblog.dk/da/sukkerfri-figurkager-glasur-sukkerfri-vanillekranse-sukkerfri-marcipan/
Og mit bud 🙂 Rigtig glædelig jul 🙂
http://cakeliving.com/2014/12/21/brownie-med-marcipan-og-kanel/
Hei her er mitt bidrag till Nordisk Jul: en pepparkakspannacotta med ädelost och tranbärssirup. Mums!
http://www.delliedelicious.com/?p=778
God Jul!
Så blev jeg endelig færdig med mit indlæg i al julehurlumhejet…
http://deterbaresundt.blogspot.dk/2014/12/madbloggerudfordringen5nordisk-jul.html