Cph Food Fair udfordrer Madbloggere på ”Oplevelser af værtskab”!

 

Oplevelser af værtskab er mange forskellige, ligesom madbloggere er det. Derfor bliver du, kære madblogger, nu udfordret på at beskrive værtskab. Ikke alene dét, så har du også mulighed for at få din beskrivelse med i et kompendie OG måske er du en af de heldige der bliver udvalgt til at deltage i en debat om emnet!

Fokus på det gode værtskab

Copenhagen Food Fair (CFF) afholdes 22. til 24. februar 2015 i Bella Center. I februar måned sætter CFF sammen med branchen fokus på det gode værtskab – en øm tå for den danske madbranche, hvis man skal stole på den ene undersøgelse efter den anden. I den forbindelse vil CFF gerne stille de danske madbloggere en udfordring, der går på at berette om værtskab i de to første uger af februar.

Hvad og hvor kan værtskab opleves?

Madbloggerne inviteres til at gå ud i madverden og lede efter og beskrive det gode værtskab. Maden er for en gang skyld ikke i centrum – for en gangs skyld er det alt det udenom maden, der sættes fokus på. Maden må gerne indgå i værtskabsanmeldelsen, men kun i det omfang den er med til at fortælle om værtskabet.

Værtskab er jo noget løjerligt noget. Det er alt det, vi oplever med andre sanser end lige præcis smagsløgene, når vi er på restaurant, står ved pølsevognen eller spiser frokost i kantinen på arbejdet. Med andre ord, på et spisested af enhver art. Hvad er det, der sker omkring os? Hvad er det, der gør, at vi går hjem med en oplevelse, der er værd at anbefale andre? Hvornår bliver vi ramt? Og af hvad? Hvordan arbejder udbyderne af madoplevelser med værtskabet – hvad virker, og hvornår falder det helt igennem?

Værtskabets samlede værker

Hvis resultatet – i form af en værtskabsanmeldelse – bliver formidlet på max 2.000 tegn og har følgeskab af et billede, kan det blive publiceret i et kompendie, der publiceres på CFF’s hjemmeside under titlen ”Oplevelser af værtskab”. Ud over det er der afsat 45 minutter til paneldiskussion om bloggernes værtskabsoplevelser på Campus-scenen på Food Fair søndag d. 22. februar kl. 11:00-11:45. Campus-scenen ligger i fagmesse-området på Food Fair, hvor madens professionelle færdes.

Din værtskabsanmeldelse skal offentliggøres senest mandag d. 16. februar i form af et blogindlæg. Husk at del linket til dit indlæg i kommentarsporet herunder! Har du lyst til at få din anmeldelse med i ”Oplevelser af værtskab”, skal du sende din tekst i Word-format sammen med 1-3 fotos (JPG) til Joachim Hjerl fra Konvers (joachim@konvers.dk) senest mandag d. 16. februar kl. 12.

Sæt kryds i kalenderen 22. februar

Har du ydermere lyst til at deltage i debatten på campus-scenen på CFF, så skriv det i din mail til Joachim OG skriv det i kommentarfeltet herunder sammen med linket til dit indlæg – samt sæt et kryds i kalenderen 22. februar. Der er plads til 5 bloggere i panelet, så vi kan ikke love dig, at du kommer med – men læg endelig din billet ind! Moderator på madblogger-debatten bliver Nada Louise Cay der er ophavskvinde til MadbloggerUdfordringen.

Til at hjælpe os med udvælgelsen af de 5 bedste indlæg, har vi fået madanmelder Sandra Brovall (Politiken), madblogger og madskribent Mira Arkin samt bloglæser (og Platform Project Manager/CBS) Christina Merolli Poulsen til at hjælpe os! De vil ligge vægt på at indlægget inddrager læseren, ud fra hver deres optik.

Alle deltagere i MadbloggerUdfordringen får gratis adgang til Copenhagen Food Fair – herunder den nye satsning ”Ørestaden koger”, der åbner en del af messen op for forbrugere og tilbyder masser af super velsmagende oplevelser.

 

– – – –

 

Under årets tema, Værtskab, åbner Copenhagen Food Fair for første gang en hal dedikeret til alle madelskende københavnere. Det sker i Bella Center, hvor du 22. februar kan opleve og spise dig igennem en sanselig søndag med overdådig frokost, fristende kaffebord, smagninger, naturvine, mikrobryg, markedsplads – og et værtskab i verdensklasse.

 

Fagmessen med de mange udstillere, scenen og kokkekonkurrencerne foregår sideløbende 22.-24. februar i de tilstødende haller og er stadig forbeholdt professionelle i madbranchen, men med Ørestaden koger beværter Copenhagen Food Fair de mange københavnere, der interesserer sig for mad.

 

Husk:

At gør brug af følgende # når du deler dit indlæg på bloggen og diverse sociale medier!

#cphfoodfair

#oplevelserafværtskab

#ørestadenkoger

#MadbloggerUdfordringen7

 Er du frisk på denne udfordring? JA du er da så!

God fornøjelse, og på gensyn i Bella Center.

15 tanker om "Cph Food Fair udfordrer Madbloggere på ”Oplevelser af værtskab”!"

  1. Var på Geranium… Skulle i byen bagefter….
    Det blev ikke til bytur…. Kunne absolut intet… Alle mine/vores sanser var berørt/fyldt…. Dér kan man tale om det gode værtsskab, det var som at være til en “teater Forestilling” – forstå mig ret. Vi blev virkelig serviceret, også med viden om maden og vinen.
    Samtidig var det i en dejlig afslappende atmosfære….
    Har spist mange steder og hér gik det op i en højere enhed!!!

    1. Hej Bettina.
      Kunne du ikke have lyst til at skrive et indlæg om besøget og dermed deltage i
      MadbloggerUdfordringen??
      Venligst Nada/MadbloggerUdfordringen

  2. Jeg har ikke en blog, men da vi har madrundvisninger hver dag , har jeg en hel del erfaring med mad og værtsskab i København. Kan jeg stadig sende noget ind?

  3. Er det madbloggeren, der skal skrive og anmelde et besøgt værtssted? eller må vi selv skrive om vores eget værtssted, som giver gode oplevelser?
    I vores projekt SPIS SORØ – vildt og lokalt tilbyder vi seje oplevelser i naturen m.v. kan vi skrive om det?
    eller er det kun for københavnere? Hej Anne Grete Rasmussen, FruGrøn fra Sorø

    1. Hej Anne Grete,
      Altså hvis du/I har en mad Madblog så skal I være hjertelig velkomne – som navnet siger, så er det jo en udfordring for madbloggere, og det kræver derfor den platform at skrive fra.
      Mvh MadbloggerUdfordringen/Nada

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *